REMI KRISTIANSEN

Med dyktighet og stor spilleglede har Remi fra Sortland i Vesterålen reist land og strand rundt og underholdt folk på puber, resturanter, bygdehus, bryllup, bursdager, hurtigruten m.m. 

 

Som 4-åring klatret han storøyd opp på bestefars orgel og begynte å spille. Han ble tidlig trollbundet av tonenes magi. Allerede som 7-åring plukket han opp gitaren og fant instrumentet som sammen med stemmen skulle danne grunnlaget for hans musikalske utrykk. Som 16-åring var han på veien med sine første bandprosjekter og turnerte fast fra 18 års alder. Nå har han over 20 års erfaring som profesjonell entertainer og har turnert med artister som January, Marith Endresen Band, Roots`n Boots og One To One. 

 

 

Gitarist, vokalist, låtskriver, produsent, mentor og liveperformer er bare noen av begrepene som danner grunnlaget for multitalentet Remi Kristiansen`s musikk og underholdingsprestasjoner fra både studio og scene. De senere år har han for det meste turnert alene som "Trubadur" og enmannsorkester. Remi`s reportoar er stort og variert og fokus er på hitlåtene fordi gjennkjennelsesfaktoren er det som virkelig får fart på "rockefoten"! Låtene serveres i de fleste stilarter så her er noe for en hver anledning.

 

Remi får mye skryt fra fornøyde gjester og arrangører gang på gang og dette fører til stadig nye spilleoppdrag!

Noen Referanser:  Anker Brygge (Svolvær), Bacalao(Svolvær), Thon Hotels(Svolvær), Præstengbrygga(Kabelvåg), Wiikkjellarn(Leknes), Ramberg Gjestegård(Ramberg), Maren Anna(Sørvågen), Borgtun Kro(Borg i Lofoten), Klatrekaffeen(Henningsvær), Rødbrygga(Stokmarknes), Baren 1.etasje(Sortland), Havnehuset(Dverberg), Landia(Lødingen), Nordlændingen(Harstad), Narvikgutten Pub(Narvik), Fagers(Fauske), Rorbua(Tromsø), o.s.v. o.s.v.   I tillegg til nevnte offentlige utesteder tilkommer flere hundre private arrangører. lag og foreninger! 

 

Trenger du kvalitetsmusikk uansett dag og uansett anledning, er det bare å ta kontakt!

 

FOR BOOKING:  RING 95058521 eller 

send e-post Til:  post@musikkdesign.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

no/mal.tpl